OM MIG/KONTAKT

OM MIG/KONTAKT


YVONNE HEDBERG

Art director/digital designer/formgivare

Jag arbetar som egenanställd art director och har tidigare varit anställd som art director, grafisk formgivare, webbdesigner, digital designer, webbadministratör och projektledare i både reklam- och webbyrå och även haft längre frilansuppdrag som formgivare och art director för digitalt och print.

Digitalt och print

  • Skräddarsydd design av hemsidor (formgivning) med responsive design.
  • Webbadministration i WordPress eller andra CMS verktyg.
  • Framtagning av grafiska profiler.
  • Trycksaksproduktion som exempelvis reklamblad och broschyrer.
  • Produktion av digitala utbildningar i Adapt builder (och Storyline).
  • Grafik, illustrationer
  • Bildspel, enklare animationer och filmproduktion.

Mitt CV

Ladda ner Yvonne Hedbergs CV här

 

Kontakta mig gärna

info@vonnedesign.se